Delt postkasse i Outlook 2011 på Mac

Her finder du en kort vejleding til at oprette forbindelse til delte postkasser på Outlook 2011 til Mac.

1: I dit outlook program på din Mac skal du tilgå meneun “Funktioner” og herefter trykke på “konti”

deltpostmac01

2: Når konti oversigten fremkommer skal du markere den konto du ønsker at forbinde de delte poskasser til.

(Bemærk at kontoen skal være understøttet af dette) Tryk herefter på Avanceret nede i højre hjørne.

deltpostmac02

4: Tryk på “Stedfortrædere” som er det midterste faneblad.

deltpostmac03

5: Ved at trykke på + under “personer, jeg er stedfortræder for” kan man søge efter en af de delte postkasser der er oprettet igennem din Office 365 administration og oprette forbindelse.

deltpostmac04

Når søgeresultatet kommer frem skal du markere kontoen og trykke på Ok. Den delte postkasse skulle gerne fremkomme i din konti oversigt i selve Outlook programmet.

Bemærk: Der kan gå lidt tid inden den “forbinder” til postkassen og man kan se den i oversigten da den skal synconisere med serveren.