Delt postkasse i Outlook på Mac

Her finder du en kort vejleding til at oprette forbindelse til delte postkasser på Outlook 2011 til Mac.

1. Åben Outlook
  2. I menuen, tryk på Funktioner og Konti
    deltpostmac01
  3. Tryk på kontoen, der skal have en delt postkasse tilknyttet.
    • Tryk på Avanceret nede i højre hjørne.

deltpostmac02

4. Tryk på “Stedfortrædere” som er det midterste faneblad.
    deltpostmac03
  5. Tryk på + under “personer, jeg er stedfortræder for” for at søge efter en af de delte postkasser der er oprettet igennem din Office 365 administration.
    • Tryk på kontoen og tryk OK.
      deltpostmac04
  6. Den delte postkasse er nu tilknyttet og kan ses i Outlook
    Bemærk: Der kan gå lidt tid inden den “forbinder” til postkassen og man kan se den i oversigten da den skal synconisere med serveren.