Outlook(New): Lightmail

Denne vejledning er til Windows Outlook(new) mail, det tidligere Windows mail program.

1 – Åben programmet “Outlook (new)” via din startmenu eller ikon på dit skrivebord.

2 – Når programmet startes eller der tilføjes ny e-mailkonto til programmet vil du blive mødt af følgende billede.
– Her skal der skrives din Lightmail-emailadresse

3 – For at komme videre, skal der trykkes “Fortsæt” igen.

4 – Her vil programmet skulle bruge
– IMAP-Adgangskode (Din kode til din e-mailadresse)
– Tryk herefter på “Vis flere

5 – Nu vil programmet bede om indstillinger for e-mailadressen.
IMAP-Adgangskode – Den skulle gerne være tastet fra før

Indgående IMAP-server : mail.lightmail.dk
Port: 993
Sikker forbindelsestype: SSL / TLS

6 – Hvis du så ruller lidt ned kommer der nu de udgående server indstillinger (SMTP)
indtast så oplysningerne
– (SMTP-brugernavn) – Din e-mailadresse
– (SMTP-adgangskode) – koden til din e-mailadresse
– Udgående SMTP-server : mail.lightmail.dk
– Port: 587
– Sikker forbindelsestype: StartTLS
– Tryk Fortsæt når alt er udfyldt

7 – Nu vil du skulle trykke Gennem et par godkendelser mere og så skulle kontoen være lagt ind i dit program og være klar til brug.
Hvis du har mange mails liggende kan der godt lige gå lidt inden programmet har hentet det hele.