Hvordan opretter jeg en mailadresse?

Mailadresser kan oprettes fra dit Kundecenter. Du kan logge ind på din DanDomain konto her: DanDomain Kundecenter
Når du er logget på, skal du via din produktoversigt klikke på dit domæne under “Webhotel / Mailhotel”, hvorefter du finder “Mailadministration” som vist her ude til venstre.

Der efter vil  du få vist nedenstående E-mail kontoliste. Herfra vil du kunne se listen over oprettede mailadresser. Og du vil kunne oprette nye adresser ved at trykke på “Opret ny mailkonto”

Så kan du oprette mailkontoen i “E-mail” feltet taster du det der skal stå Foran @ og angiver den ønskede adgangs kode, BEMÆRK  æ , ø , å  er ikke tilladt som en del af din kode

Når du har oprettet de ønskede E-mailkonti kan du enten opsætte dem i outlook (se Vores opsætningsvejledninger) eller du kan tjekke dem direkte via vores webmail. https://webmail.dandomain.dk/