Android Opsætning af IMAP på nyere androidenheder

Denne guide viser hvordan man sætter en Hosted Exchange IMAP konto op på en Android enhed. Vær opmærksom på, at selve brugerfladen kan variere alt efter hvilken enhed du har, dog er oplysningerne de samme.

1 – Find og åben Indstillinger fra Appmenuen.

Gå til Konti og sikkerhedskopiering (på ældre enheder hedder det “Sky og konti eller Adgangskoder og konti“)

2 – Vælg Administrer Konti (på ældre enheder hedder det “Konti“)

3 – Du præsenteres nu for et vindue med forskellige konti muligheder
– Klik på Tilføj Konto

4 – Tryk på konto type, E-mail

5 – Nu vil du blive spurgt til hvad type konti,
– her skal der vælges typen “Andet

6 – Nu vil du skulle taste din e-mail og Adgangskode til mailadressen

Så vil den komme frem og spørge til kontotype, så skal der vælges “IMAP-konto

7 – Derefter indtast følgende:
Emailadresse
Brugernavn (igen din emailadresse)
Adgangskode til mailadressen

Indgående server
IMAP server skal være sat til www.webexchange.nu
Sikkerhedstype (SSL)
Port 993
IMAP-sti præfiks (skal forblive tom)

Udgåender server
Server: asmtp.webexchange.nu
Sikkerhedstype (TLS)

Port 587 (hvis det kræves)
Kræv godkendelse (skal være slået til)
Brugernavn: (Din emailadresse)
Password: Passwordet til din e-mailkonto

Så skulle du kunne trykke næste/udført og så skulle kontien være sat op
vær opmærksom på at der godt kan gå lidt inden alle mails er kommet frem, i forhold til hvor meget indhold er gemt på mailen.

Din IMAP er nu klar til brug i Android.