Android Opsætning af IMAP på nyere androidenheder

Denne guide viser hvordan man sætter en Hosted Exchange IMAP konto op på en Android enhed. Vær opmærksom på, at selve brugerfladen kan variere alt efter hvilken enhed du har, dog er oplysningerne de samme.

1 – Find og åben Indstillinger fra Appmenuen.

Gå til Konti og sikkerhedskopering (Navnet kan variere)

2 – Vælg Konti

3 – Du præsenteres nu for et vindue med forskellige konti muligheder – Klik på Tilføj Konto og herefter Personlig(IMAP)

Indtast din e-mail og dit password.

4 – Indstillinger for indgående server:

Indtast følgende:

Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Password: Passwordet til din e-mailkonto

Server: www.webexchange.nu

4 – Indstillinger for udgående server:

Kræv login skal være slået til

Derefter indtast følgende:

Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Password: Passwordet til din e-mailkonto

Server: smtp.webexchange.nu
Hvis den ikke selv finder indstillingerne så skal udgående port være 587 og SSL/TLS skal være slået til

Din IMAP er nu klar til brug i Android.

Bemærk!

Bruger du Microsoft’s egen Outlook app skal dine servere være angivet som følgende

Indgående server:
www.webexchange.nu:993
Udgående server:
smtp.webexchange.nu:587
og SSL/TLS skal være slået til