Outlook fejl – 554 Service unavailable?

Hvis du modtager fejlen “554 Service unavailable; [X.X.X.X] blocked using list.dsbl.org” er det fordi at dit ip adresse er blokeret hos DSBL. Læs mere: DSBL
Det er ikke nødvendigvis din skyld da mange internet udbydere arbejder med “dynamiske ip adresser” som betyder at den ip adresse kan være blokeret på grund af noget en tidligere bruger har gjort.

Du kan kontakte din Internet udbyder for at høre nærmere omkring din type ip adresse.

Mens du er blokeret ved DSBL kan du benytte din webmail. Her kan du sende og modtage mails, vedhæfte filer og mange andre ting.
Log på din webmail på http://webmail.dandomain.dk/