Office 365 DKIM

DKIM til Office365
Forkortelsen står for “DomainKeys Identified Mail” (DKIM) og er en sikkerhed der verificere e-mail mellem en afsender og en modtager. Det gør at mailen bliver verificeret som kommende fra den rigtige kilde. og at afsenderen er, hvem han/hun giver sig ud for at være.

Men ellers sagt meget kort :
Udgående mails bliver signeret med en key der er sat på domænet. Dette sikrer yderligere sammen med SPF at mailen rent faktisk stammer fra domænet der bliver sendt fra.

For at sætte dette op skal du logge ind på dit DNS kontrolpanel, dette kan enten ligge hos Dandomain eller det kan ligge hos en anden udbyder. Når du er logget ind skal disse CNAME records oprettes.

selector1._domainkey  CNAME  selector1-DOMÆNE-TLD._domainkey.TENANTNAVN.onmicrosoft.com

selector2._domainkey  CNAME  selector2-DOMÆNE-TLD._domainkey.TENANTNAVN.onmicrosoft.com

DOMÆNE-TLD & TENANTNAVN er værdier der skal rettes med dine egne ellers virker det ikke.
Yderligere forklaring:

Med DOMÆNE-TLD menes der; at hvis dit domæne hedder f.eks dandomain.dk så skal du skrive DANDOMAIN-DK, og med TENANTNAVN menes der det navn din Office 365 portal har som udgangspunkt. Denne kan findes under Konfiguration > Domæner (kig efter den bruger der ender på .onmicrosoft.com), i dit admincenter på portal.office.com

Når records er oprettet, kan du med fordel vente et par timer, da system ikke kan se denne opdatering med det samme.

 

Gå derefter ind til DKIM beskyttelse via denne side : https://security.microsoft.com/dkimv2 (kræver Microsoft konti login)

  •  Aktiver DKIM for domænet, i højre side af skærmen.