Profiber-webmail

Med webmail har du altid adgang til din postkasse. For at få adgang til din webmail, skriv da nedenstående i adressefeltet på din internetbrowser:

http://webmail.profibermail.dk

Herefter skal du logge på med emailadresse og kode som normalt.

Dandomain benytter en anden version af det samme webmailprogram, så udseendet kan være lidt anderledes end hvad du tidligere brugte. Der er desværre ikke længere adgang til den anden version af programmet.