Profibermail opsætning – iPhone / iPad

Denne guide vil hjælpe med opsætningen af en Profibermail E-mail adresse i den indbyggede mail app. på en iPhone eller iPad.

Der findes forskellige modeller af iPhone og iPad, og forskellige versioner af IOS systemet, derfor er det ikke altid det samme “vindue”, du møder i opsætnings processen.

Til gengæld er de “data”, du skal indtaste i opsætnings processen de samme for alle vores Profibermail kunder.

1) Klik på ikonet “indstillinger”

foto 1

2) Klik nu på E-Mail, kontakter, kalendere

foto 3

3) Klik på “Tilføj konto”

foto 4

4) Klik nu på “Andre”

foto 5

5) Her skal du udfylde de forskellige felter med dine informationer

a) Under “navn” kan du skrive det navn, der vises som afsender navn hos modtageren af mailen.

b) Under “E-mail” skriver du hele E-mail adressen.

c) Under “Adgangskode” indtaster du adgangskoden til E-mail adressen.

d) Under “Beskrivelse” kan du f.eks. skrive Profibermail, så du kan kende kontoen fra evt. andre konti.

foto 6

6) Her skal du indtaste diverse informationer som vist på billedet:

a) Først skal du markere, at det skal være en POP mail.

b) Under “Navn” skal du indtaste det navn der skal vises hos modtageren af din mail

c) Under “E-mail” skriver du hele E-mail adressen

d) Under “Beskrivelse” kan du f.eks. skrive Profibermail, så du kan kende kontoen fra evt. andre konti.

e) Under “Server til indgående post” skriver du i værtsnavn “mail.profibermail.dk”.

f) Under “Brugernavn” skal du skrive igen hele E-mail adressen.

g) Under “Adgangskode” indtaster du adgangskoden til E-mail adressen.

f) Klik OK eller næste

foto 7

7) I det næste vindue skal du indtaste flere informationer som vist på billedet.

a) Under “Server til udgående post” skriver du i “værtsnavn”: mail.profibermail.dk

b) Under “Brugernavn” skal du igen skrive hele E-mail adressen

c) Under “Adgangskode” indtaster du adgangskoden til E-mail adressen (hvis påkrævet)

foto 8

8) Nu skal du klikke på “Arkiver” og gemme alle informationer indtastet

foto 9

9) Der kan komme en besked, som vist i billedet nedeunder, hvor du klikker på “Ja” og går videre i opsætningen.

foto 10a

10) Her skal du vælge “Arkiver” for at gemme alle indtastede informationer

foto 14

11) Efter du har “arkiveret” kommer du tilbage til  E-Mail, kontakter, kalendere menuen, og her vælger du

at trykke på den E-mail adresse, du har opsat. Her “Profibermail”

foto 15

12) Nu skal du klikke på “mail.profibermail.dk” under “server til udgående post” som vist på billedet

foto 17

13) Her klikker du igen på “mail.profibermail.dk” for at redigere portnummer for “Udgående post server”

foto 18

14) Der er to vigtige ting du skal gøre her:

a) Deaktivere “Brug SSL”

b) Ændre portnummer til serverport til 366

foto 20

15) Som sidste ting klikker du på OK og mailen er nu oprettet.