Microsoft Fejlfindingsværktøj

Microsoft har sat i gang med at komme kunderne til undsætning med de gængse udfordringer med Office 365, ved at lave et program der hjælpe med at sætte deres Office 365 løsning op på kundens pc. Hvis programmet ikke fixer problemerne giver den i stedet en fejllog som DanDomain gerne vil modtage og kan videresende til Microsoft til videre fejlsøgning.

Nedestående program bliver der stadig udviklet på hos Microsoft, så der kan dukke nye funktioner op dagligt:

http://diagnostics.office.com/#/?env=Prod (!Bemærk programmet er på engelsk)