OneDrive tilknytning I Office

Problemstilling: Man ikke har OneDrive som valgmulighed inde fra ens word/outlook/excel når man skal gemme dokumenter.

Forklaring: Dette omhandler at Office kontoen (OneDrive brugeren) ikke er tilføjet til ens lokale Office program som er installeret på pc’en.

Løsning: Inde I word/excel/outlook på ens lokale computer, skal man navigere over til Filer > Office-Konto. Her under brugeroplysninger skal man tilføje Office 365 emailen(Onedrive brugeren) og skifte til denne burger. Under forbundne tjenester vil Onedrive nu fremvises.