Android Opsætning af Outlook App IMAP

Microsoft har fjernet muligheden for Pop3 opsætning i deres app, så det er ikke understøttet.

Denne guide hjælper dig med opsætningen af IMAP (light) e-mail via Outlook App på din mobile enhed.

1. Når du starter Outlook App’en op vil den bede om at du indtaster Din email adresse

2. Når du har trykket på “Tilføj konto” har du mulighed for at vælge “konfigurer kontoen manuelt”

3. Så vil din enhed komme ud og spørge til hvad slags konti det er, her vælges
– IMAP

4. Nu skal kontien have server indstillinger m.m. indtastet og her skal følgende bruges :
“Brug avancerede indstillinger” skal være slået til

Mailadresse : Din emailadresse
Vist navn : Dit navn
Beskrivelse: Hvad navn kontoen vil have på din oversigt i din app.

IMAP-server Indgående mail:

Værtsnavn: www.webexchange.nu
Port: 993
Sikkerhedstype: SSL/TLS
Brugernavn: <email@ditdomæne.dk>
Adgangskode: Din adgangskode

SMTP-server Udgående mail:
Værtsnavn: smtp.webexchange.nu
Port : 587
Sikkerhedstype: STARTTLS
Brugernavn: <email@ditdomæne.dk>
Adgangskode: Din adgangskode

Tryk “log på” har du angivet alle de rigtige data vil den skifte billede og typisk bekræfte du er færdig.

Din IMAP konto er nu klar til brug