Justering af spamfilter / anti-virus

Du justerer spamfilter/antispam og antivirus på følgende måde:

1 – Log på dit DanDomain kundecenter på denne URL:  Dandomain kundecenter

2 – I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

3 – Klik på punktet “Mailadministration” i oversigten

4 – I mailadministrationen kan du redigere den enkelte e-mailkonto. For at gøre det klikker du på ikonet med blyanten (markeret med rød).

5 – Klik på fanen ‘Antivirus & Antispam’. Du kan nu ændre indstillinger for følgende:

Antivirusbeskyttelse – Aktiveret/Deaktiveret (antivirusbeskyttelse er aktiveret som standard)
Blokering af filer med høj risiko – Ja/Nej
Antispam – Ja/Nej
Derudover kan du justere markerings- og sletningsscore for Spam.

Når du er færdig med dine ændringer, klikker du på ‘Gem filterindstillinger’.