Alias guide til Hosted Exchange

Et e-mailalias – Dette giver mulighed for at modtage mails fra en anden mail adresse end den der er oprettet til exchange kontoen. Dog er det kun det der står før @ der kan udskiftes.

Eksempelvis oprettes mail1@domæne.dk som en mailkonto. Ønsker man så at mails sendt til mail2@domæne.dk også skal fanges af denne konto, kan dette oprettes som et alias, dog kun hvis en adresse ikke findes med det samme navn i forvejen.

Email alias er gratis og der kan oprettes alle dem der ønskes. Oprettelsen foregår via kontrolpanelet til Hosted Exchange.

1 – Log på dit DanDomain Kontrolpanel på denne URL:  Dandomain Kontrolpanel

2 – I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Hosted Exchange)

3 – I Menuen til venstre, kilk på Exchange Kontrolpanel

4 –  I Exchange Kontrolpanelet kan du redigere den enkelte e-mailkonto.
For at gøre det klikker du på “Rediger”

5 – Klik på Aliaser for at se / redigere Aliaser
– For at tilføjet et nyt alias skriver du hvad det nye alias skal være før @ og derefter tryk op “Opret alias”, herefter skulle de virke inden for kort tid.