Overblik: E-mailløsninger

Hos DanDomain udbyder vi forskellige type E-mail løsninger, og det kan være svært at gennemskue, hvilket E-mailsystem man har købt og hvordan man kan komme i gang med opsætningen.

Via denne side, vil vi gerne hjælpe dig med at finde de rigtige guides til opsætningen af E-mail adressen på en mere overskuelig måde.

Hvad er det for et type E-mail løsning, jeg har hos Dandomain?

Oplysninger om hvilket type E-mailsystem, du har købt hos Dandomain kan du finde i dit “kundecenter” på DanDomains hjemmeside. https://www.dandomain.dk/kundecenter

Efter du har logget ind i kundecenter, kan du under “mine produkter” se en oversigt over de produkter du har købt.

Hvilke E-mail løsninger kan købes hos Dandomain?

Microsoft Office 365:

Microsoft Office 365 er et meget omfattende produkt, der tilbyder mange funktioner, hvor E-mailsystemet er et af dem.

E-mail adressen i Office 365 kan sættes op på forskellige måder, men vi anbefaler

Der er guides til at komme i gang med Office 365, men her er guiden til den del, der omhandler mail opsætning.

Office 365 guides

Hosted Exchange 2010:

Dandomain har forskellige versioner af Hosted Exchange 2010, som har til forskel udover priserne, størrelsen af selve mailboks og andre indbyggede funktioner og muligheder.

Du kan få et overblik her:

https://www.dandomain.dk/produkter/hostedexchange.html

De forskellige versioner er:

Hosted Exchange 2010 Basic

Hosted Exchange 2010 Basic+

Hosted Exchange 2010 Standard

Hosted Exchange 2010 Business

Guiden til Hosted Exchange 2010 og de forskellige type opsætninger af E-mail adresse finder du her:

Hosted Exchange 2010

POP3 Mail:

Hvis du har købt et Mailhotel, Webhotel, Webshop, eller Edy har du som regel en type E-mail, der hedder POP3, med mindre du har bestilt en separat løsning til håndtering af E-mails.

Her finder du guiden til POP3 E-mailsystem:

Guiden til POP3 E-mail adresse

Profibermail

Hvis du har en Profibermail E-mail adresse kan du finde en guide til opsætningen af E-mail her:

Guiden til Profiber E-mail

Skyline/Elro mail

Hvis du har en Skyline eller Elro E-mailadresse, kan du finde en guide til opsætningen af E-mail her:

Skyline/Elro mail