Skyline/Elro – Outlook 2016 Mac

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i Microsoft Outlook 2016 til MacOS.

1 – Åben Microsoft Outlook App’en. Den findes nemt ved at klikke på luppen i øverste højre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten – Søg på Outlook.

2 – Når du åbner appen skal du gå til Outlook i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Indstillinger.

3 – herefter på Konti

4 – Klik på Tilføj Mailkonto
Indtast din E-mail.Efter få sekunder vil knappen Vælg Udbyder dukke op. Klik på den, og vælg IMAP/POP.

5 – Indtast følgende informationer:

Vælg IMAP
E-Mail: Dinmail @ Skyline /elromail adresse

Brugernavn: Dinmail @ Skyline /elromail adresse

Adgangskoden til din E-mail Konto

Indgående Server: post.dandomain.dk
Port: 143

Udgående server: asmtp.dandomain.dk
Port: 587
Udgående server kræver godkendelse med brugernavn og adgangskode
SSL på udgående server skal være slået til

Udgående server kræver godkendelse, dette skal også være slået til

Din IMAP Email er nu klar til brug i Microsoft Outlook.