Office 365 mail opsætning – Windows Outlook

Før du giver dig i kast med at opsætte din Office365-Mail i din Outlook klient på din Windows PC, anbefales det at du læser teksten som vil være at finde på nedenstående link. Der vil i bunden af siden som linket henviser til, være et link tilbage til denne guide. God læselyst.
https://support.dandomain.dk/office365-mail-licensen/

Har du som bruger, intet behov for at vide om du på din telefon eller webmail allerede har læst en email, eller ej heller har behov for kalender, kontaktpersoner eller sendt post og undermapper, bliver synkroniseret imellem Outlook og dine andre enheder, men stadig har behov for at læse og besvare emails i Outlook. Så vil du ud fra nedenstående guide blive vejledt i at opsætte din Office365-Mail konto i Outlook 2010/2013 på Windows 7/8/10

POP3 opsætning:
1. Start med at åbne dit kontrol panel. Dette åbner du forskelligt alt efter din windows version:

Windows 7: Åbn kontrol panelet via Start –> Kontrol panel.

Windows 8/10: Tryk på windows tasten + X –> Kontrol panel.

2. Åbn funktionen Post (Afhængigt af sprog). Brug evt. søgefunktionen, eller sørg for at visningen i kontrol panelet er “listevisning”.

post_ikon_001

3. I vinduet “Konfiguration af e-mail” åbnes nu, og her vælges “Vis profiler…”

profiler_vindue

4. I vinduet der åbnes vælges “Tilføj…”

profiler_vindue_001

TIP: Hvis du allerede har en aktiv profil som den nye konto skal lægges ind under, kan du i stedet markere den aktive profil, vælge egenskaber, e-mail-konti og så “Ny”.

5. Indtast et valgfrit navn i feltet “Profilnavn:”, og klik “OK”:

profiler2

6. Sæt hak i feltet “Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt” og klik “Næste”:

2007_pop3_3

7. Vælg “Internet-e-mail” og klik “Næste”:

2010_pop3_3

8. Udfyld næste skærmbillede med følgende oplysninger, og klik derefter “Flere indstillinger…”

Dit navn: Valgfrit navn på ejeren af email kontoen

E-mail-adresse: Den komplette email adresse der skal opsættes

Kontotype: Vælg POP3

Server til indgående post: Her tastes “outlook.office365.com” (uden anførselstegn)
Server til udgående post: Her tastes “smtp.office365.com” (uden anførselstegn)

POP3

9. Under “Flere indstillinger” vælges fanebladet “Server til udgående post”, og der sættes hak i feltet “Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse”, samt feltet “Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post”:

Udgående

10. Vælg nu fanebladet “Avanceret”, og tilret følgende:

Server til indgående post (POP3): 995

Sæt hak i “Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)

Server til udgående post (SMTP): 587

Brug følgende type krypteret forbindelse: Her vælges TLS

Avanceret

11. Luk vinduet ved at klikke “OK”

12. Tilbage på det forrige vindue klikkes nu “Næste”, og til slut “Udfør” for at afslutte opsætningen.