Windows 10 Mail: Opsætning af IMAP

Denne vejledning er til Windows mail

– Hvis det er første gang kontien skal sættes op?
– Hvis du har problemer med opsætningen af allerede oprettet konti hos os?

Første gang konti skal tilføjes

1 – Åben programmet “Mail” i startmenuen.

2 – Klik på “Tilføj konto” og vælg “Avanceret installation

3 – Indtast dine oplysninger
E-mail adresse – Skriv din e-mail adresse
Brugernavn – Indtast hele din e-mail
Password – Skriv adgangskoden til din e-mail konto.

Kontonavn –
 Angiv et navn til kontoen
Send dine meddelelser ved hjælp af dette navn –
Skriv dit navn

Server til indgående mail Indtast
post.dandomain.dk:143

Kontotype – Vælg “IMAP”

Udgående (SMTP) mailserver Indtast
asmtp.dandomain.dk:587

• Sæt flueben i “Udgående mail kræver godkendelse” og “Brug samme navn til at sende mail
  • Fjern fluebenet i Kræv SSL for indgående mail “Kræver SSL
  • Flueben skal være slået TIL Kræv SSL for Udgående mail

4 – Klik på “Log på

Din e-mail konto er nu opsat og klar til brug.

Problemer med opsætningen:

Har du problemer med opsætningen kan du følge disse steps til at tjekke om det er de korrekte oplysninger du har sat op i Windows Mail.

1 – For at rette indstillingerne skal du trykke på tandhjulet nede til venstre

2 – Nu vil de forskellige indstillinger til mailprogrammet komme frem, her skal du finde punktet “Administrer konti” til højre

3 – For at kunne rette indstillingerne for kontien, tryk på den ønskede konto i oversigten.

4 – For at komme ind til konti/server indstillingerne skal du så under “Skift indstillinger for synkronisering af postkasse”

5 – Dernæst kan du få adgang til server indstillingerne ved at trykke på “Avancerede indstillinger for postkasse”

6 – Så skal du tjekke om indstillingerne passer med nedenstående før at kontien forbinder korrekt.