DanDomain’s spamfilter

DanDomain, har som standard, valgt at tjekke for spam ved at anvende nogle internationale spamlister. Bl.a. Spamcop.net og DSBL.org.

Disse skulle gerne sortere det værste fra. Oplever du stadig problemer med spam, kan du via E-mail manageren finde en mulighed, for selv at lave regler, for hvad der skal blokeres på dit domæne eller enkelt E-mail konto.

Her finder du E-mail manager

Tryk på “Domæne indstillinger” hvis det skal være generelt for alle e-mail konti på dine domæne. Eller på en bestemt e-mail konto, hvis reglen kun skal gælde for den ene E-mail adresse.

Se yderligere hjælp til hvordan man opretter reglerne ved at klikke på “?” tegnet under spam filter i E-mail manageren.