MacOS Microsoft Outlook : Opsætning af POP

Ved afhjælpning af særlige problemstillinger samt ved hjælp til visse opsætninger kan det være en fordel at kunne arbejde direkte på den PC, hvor du behøver hjælp.
Link til Fjernsupport

Denne guide hjælper dig med opsætningen af din mailcluster e-mail via POP i Microsoft Outlook til MacOS.

1 – Åben Microsoft Outlook App’en. Den findes nemt ved at klikke på luppen i øverste højre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten – Søg på Outlook.

2 – Når du åbner appen skal du gå til Outlook i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Indstillinger.

3 – herefter på Konti

4 – Nu under konti
– Tryk på din mailkonti
Nu skal følgende indstillinger tilpasses
Indgående Server: post.dandomain.dk
Port: 110
(Port 995, kan også bruges dog hvis SSL også er slået til)

Udgående server: asmtp.dandomain.dk
Port: 587
Udgående server kræver godkendelse med brugernavn og adgangskode
Brug SSL til at oprettes forbindelse

Din POP Email er nu klar til brug i Microsoft Outlook til MacOS.