Windows VPS

Du logger ind på din Windows server ved, at åbne “Forbindelse til fjernskrivebord” i Windows.

I feltet “Computer:” indtaster du serverens navn, eksempelvis vpsXXX.basicserver.io

Ved næste vindue skal du vælge “Brug anden konto“.

I den øverste rubrik til brugernavn skal du skrive “\administrator” så du ikke logger på med et domænenavn.

I den nederste rubrik til adgangskoden, skal du skrive koden du fik med til serveren i oprettelsesbrevet.

Når brugernavn og kode er tastet ind, skulle du kunne trykke på OK, og så skulle den forbinde.