Oprettelse af backupsæt

1. Først startes programmet, og tryk derefter på tandhjulet nede i venstre hjørne:
  2. Tryk på det grønne “+” øverst i venstre hjørne:
  3. Navngiv backupsættet og vælg typen af backup. “Fil Backup” omfatter backup af såkaldte almindelige flade filer.
    Tryk derefter “Næste“.
  4. Så skal der vælges hvilke mapper/filer der skal tages backup af. For selv at angive de ønskede mapper/filer, skal man trykke på “Avanceret“.
    Man sætter ganske enkelt flueben ud for de aktuelle mapper/filer. Når det er udført trykker man “OK” og herefter “Næste“.
  5. Under tidsplan, vælges hvornår jobbet skal køre, standard sættes det til klokken 21 hver dag. Tryk på “Egenskaber” for at tilpasse tidsplanen.
  6.  Vælg hvorvidt der skal køres planlagt backup ved at tilføje/fjerne fluebenet i toppen.
  7.  Angiv hvornår Backuppen skal gå i gang.
  8. DanDomain råder KRAFTIGT kunder til at bruge “Standard” kryptering“! – Tryk herefter “OK“.
    Angiver man selv en krypteringsnøgle og mister denne, vil DanDomain ikke kunne fremskaffe den på et senere tidspunkt.
    Dette kan blive et kæmpe problem ifm. gendannelse af data.
    (Læs venligst DanDomain’s Kundevilkår pkt. 1.9 – hér)
  9. Når De trykker “OK” er jobbet oprettet og klar til brug.