Start backup

Når man vil starte backup af data, kan det gøres på 2 måder.

1. Gennem backup klientens ikon i proceslinjen.

Find ikonet for Remote Backup nederst i højre hjørne.

Højreklik på ikonet og vælg den backup funktion du ønsker, samt det korrekte backupsæt.

og som du kan se, er det også muligt at bede klienten om at slukke eller genstarte computeren efter backup’en er fuldført

2. Gennem backup klientens forside.

2.1 – Log ind på Backup klienten og tryk på “Backup

2.2 – Derefter vælger du det ønskede backupsæt (nederste pil).

2.3 – Tryk på “Backup“.

Nu kører backup’en og den kan let stoppes ved et klik på “Annuller“.
Når backup’en er færdig, kan loggen tilgås ved et klik på “Vis log“.