Hvad er Remote Backup?

Remote Backup er som navnet siger, en fjern backup. Med Remote Backup, har brugeren mulighed for, at lagre data hos DanDomain. Dette kunne f.eks. være en økonomi database, vigtige mails eller dokumenter.

Alt data lagres med et program, der lægger krypterings nøgler efter eget valg på filerne, så de er 100 % sikkert lageret for alle uvedkommende. Derudover er serveren placeret i DanDomains sikre serverrum, og naturligvis tager DanDomain også backup af Remote Backup serveren.