Opsætning af cookiebanner

Kom godt i gang med at opsætte dit cookiebanner med iubenda

How-to video (55 sekunder):

Sådan gør du

I dit iubenda kontrolpanel

• Gå til “Privacy Controls and Cookie Solution” og klik “Generér nu”.
  • Indstil nu, hvor din hjemmeside har aktiviteter og, hvor dine besøgende befinder sig.

• Automatiske complianceindstillinger vil nu være sat. Dobbelttjek, at indstillingerne er sat korrekt.
  • Når dine complianceindstillinger er korrekt, klik “Bekræft og fortsæt”.

• Vælg og indstil dit cookiebanner (Format og placering, Tekst, Tema, Privatlivs-widget).
  • Klik “Bekræft og fortsæt” når du har indstillet og tilpasset dit cookiebanner.

• Vælg nu, hvilken privatlivs- og cookiepolitik du ønsker at benytte (vi anbefaler at benytte de autogenereret politikker fra iubenda).
  • Når valget at taget, klik “Bekræft og fortsæt”.

• Avancerede indstillinger kan indstilles efter behov.

• Du har nu indstillet og opsat dit cookiebanner, og er klar til, at integrere det på din hjemmeside.