Gendannelse fra online backupsæt

Har du mistet en eller flere filer, eller har du ændret i fil ved en fejl, kan den heldigvis gendannes. Det kan gøres i form af en oprindelig eller tidligere version, alt efter om du kører backup med tilbageholdelsesområde på X antal dage.

1. Besøg online værktøjet på følgende sti:
    http://backup01.dandomain.dk
  2. Vælg sproget “Danish”.
  3. Log ind med de, af DanDomain, fremsendte informationer.
  4. Klik på “Genskab” øverst i venstre hjørne.
  5. Vælg det ønskede Backupsæt.
  6. Nu skal du træffe et valg!
    Eksempel A – Ved du præcis hvilken backup, den/de pågældende filer skal gendannes fra?
    Eksempel B – Vil du se alle filer og versioner af samme, på én gang? Så kan udvælge lige præcis den fil-version du ønsker.

• Eksempel A
        Du starter med at markere feltet “Vis filer efter afsluttet kørsel” og vælger herefter, hvilket backup job som filen ligger i.

Herefter kan du vælge den eller de filer du ønsker at gendanne. (Sæt et flueben udfor filen/filerne til venstre)
        – Klik til slut på “Genskab” nederst til højre.

Gå venligt til Punkt 7 for næste trin proceduren!

• Eksempel B

Hér starter du med at markere feltet “Vis alle filer”.

Vælg derefter den version du ønsker af den pågældende fil. (Sæt et flueben udfor filen/filerne)
        Klik til sidst på “Genskab”.

Gå venligst til Punkt 7 for næste trin i proceduren!

7. Nu skal JAVA programmet muligvis lige installeres, før at vi kan komme videre. Herefter klikker du på knappen “Genskab”.
    (Opleves der fejl, kan disse oftest løses ved at opdatere JAVA versionen på din computer)
  8. Sidste trin er som følger:
    • “Vælg destinationen”, altså mappen hvor filen/filerne skal genskabes til
    • Angiv din “Krypteringsnøgle”. (Samme kode som login til Backup’en)
    • Tryk på “Start”.

Hermed skal gendannelsen være fuldført.