Opsætning af cookie & privatlivspolitik

Kom godt i gang med at opsætte din cookie & privatlivspolitik med iubenda

How-to video (1:07 minutter):

Sådan gør du

I dit iubenda kontrolpanel

• Gå til “Privatlivs- og cookiepolitik” og klik “Generér nu”.
  • For at tilføje en cookie, service eller tjeneste klik på “Tilføj en tjeneste”.

• Du vil nu få præsenteret en liste af anerkendte cookies, services eller tjenester.
    • Her kan det være en fordel at starte en scanning af din hjemmeside, hvor iubenda vil finde de cookies, services eller tjenester du har på din hjemmeside.

• Når du har udvalgt dine cookies, services og tjenester, vil du kunne se at (+) plus ikonet forsvinder. Dette betyder, at tjenesten er valgt som aktiv.
    • Vær opmærksom på at, nogle cookies, services og tjenester kan have yderligere indstillinger, som skal angives.

• Når listen af cookies, services og tjenester er udvalgt klikker du på “Gem og luk”.
  • Kontroller, at oplysningerne under fanen “Ejer” står korrekt.

• En række indstillinger vil være muligt at sætte her i højre side under “Lovgivningsspecifikke standarder”
    • Disse indstillinger vil være sat på forhånd, på baggrund at de oplysninger du angav under oprettelsen. Kontroller at indstillingerne står korrekt.

• Du har nu genereret din cookie & privatlivspolitik og er klar til, at integrere det på din hjemmeside.