Gendannelse fra Lokal backupsæt

Har du mistet en eller flere filer, eller har du ændret i fil ved en fejl, kan den heldigvis gendannes. Det kan gøres i form af en oprindelig eller tidligere version, alt efter om du kører backup med tilbageholdelsesområde på X antal dage.

1. Start med at åbne din Backup Klient og log ind.
  2. Klik på “Gendan” i venstre side.
  3. Vælg det ønskede backupsæt øverst i vinduet. Tryk på “Næste”.
  4. Nu skal du træffe et valg!
    Eksempel A – Ved du præcis hvilken backup, den/de pågældende filer skal gendannes fra?
    Eksempel B – Vil du se alle filer og versioner af samme, på én gang? Så kan du udvælge lige præcis den fil-version du ønsker.
    • Eksempel A
      Du starter med at markere feltet “Vis filer efter afsluttet kørsel” og vælger herefter, hvilket backup job som filen ligger i.
      Herefter kan du vælge den eller de filer du ønsker at gendanne. (Sæt et flueben udfor filen/filerne)

Gå venligt til Punkt 5 for næste trin proceduren!

• Eksempel B
      Hér starter du med at markere feltet “Vis alfiler”. Herefter vil du udfra dato og tidspunkt kunne vælge den helt præcise version, af den ønskede fil. (Sæt et flueben udfor filen/filerne)
      Gå venligst til Punkt 5 for næste trin i proceduren!
  1. Som standard bliver filen gendannet til den oprindelige placering. Kan ændres ved at vælge “Alternativ placering” og angive den ønskede mappe.
  2. Til sidst klikker du på knappen “Gendan” i bunden af vinduet.
  3. Herefter gendannes filen og ved gennemførsel ser vinduet nogenlunde sådan ud:
  4. Klik på “Luk”.
  5. Hermed er gendannelsen være fuldført.