Gendannelse fra Lokal backupsæt

Har du mistet en eller flere filer, eller har du ændret i fil ved en fejl, kan den heldigvis gendannes. Det kan gøres i form af en oprindelig eller tidligere version, alt efter om du kører backup med tilbageholdelsesområde på X antal dage.

1 – Start med at åbne din Backup Klient og log ind.

2 – Klik på “Gendan” i venstre side.

3 – Vælg det ønskede backupsæt øverst i vinduet. Tryk på “Næste”.

4 – Nu skal der trykkes at den skal gendanne fra backupserveren.

5 – Så vil der så skulle vælges hvilke filer eller Mapper du gerne vil gendanne. samt hvad dato der skal gendannes fra.

6 – Som standard bliver filen gendannet til den oprindelige placering. Kan ændres ved at vælge “Alternativ placering” og angive den ønskede mappe.

Nu klikker du på knappen “Næste” i bunden af vinduet.

7 – Så vil du skulle vælge midlertidig mappe til filerne når den gendanner, herefter tryk “Gendan” i bunden

Herefter gendannes file(r)/mappe(r) og hermed er gendannelsen være fuldført.