Implementering

DWI er en webservice der installeres på en computer der skal kunne håndtere get og set kommandoer for opdatering mellem DanDomain Webshop og interne systemer (primært intranet løsninger og ERP systemer).

Beskrivelse af kald til webservicen findes på Webservice Description for den nyeste version af DWI.

Se Authentication errors for typiske fejlkoder i forbindelsen med DWI.