Authentication errors

Her ses en oversigt over fejl der kan opstå i forbindelse med Authentication. Fejlene kan findes i Windows logbog (eventviewer). Der vil kunne stå fejl to steder: Under Windows-Logger, eller punktet Logfiler for programmer og tjenester.

Eventloggen i Windows XP findes ved at trykke Start –> Run/Kør – Og så skrive eventvwr.msc

Eventloggen i Vista findes ved at trykke Start –> Skriv eventvwr.msc i søgefeltet.

Er der fejlkoder tilknyttet DWIen heri, kan de aflæses herunder:

Fejlkode/Errorcode Beskrivelse Løsning
ec(101) Authentication failed. No license key supplied.

Fejlen skyldes at dwi servicen ikke kan læse en licensnøgle. Verificer at der er udleveret en nøgle og at denne er indtastet. Indtastningen skal være sket i DWI’en under fanebladet Service Config, og så ”License Key”.
ec(102) Authentication failed. SoapHeader not supplied.

Burde ikke forekomme ved anvendelse af dwi – windowsservice. Kunder der selv koder kan have udeladt Autorisationen. Da skal programmøren gøres opmærksom på at angive en Soap-header med oplysningen om licensen.
ec(103) Authentication failed. License key is not valid.

Verificer den indtastede nøgle i DWI. Indtastningen skal laves i DWI’en under fanebladet ”Service Config”, og så ”License Key”.
ec(104) An error occurred in the try catch function. Validate that the service in running and that there is connection to the database. Kræver lidt mere arbejde med at finde frem alle elementers tilstedeværelse. Kontakt evt. DanDomain support.
ec(105) Authentication failed. IP from caller not valid with license key.

Den IP-adresse der er tilknyttet licensnøglen stemmer ikke overens med den IP – adresse der kalder webservicen.

Kontakt DanDomain for at verificere at IP adressen ikke afviger for den der er tilknyttet servicen.

ec(106) License violation! Please contact service owner to extend to your update frequency. Man prøver at tilgå servicen hyppigere end det tilladte. Kontakt evt. DanDomain for opdatering til nyt interval.

Du finder dokumentationen til Dandomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x