Table Views

Her kan man få vist de data der ligger klar i databasen til opdatering ved næste kørsel, eller som ikke er blevet opdateret ved sidste kørsel. Så længe data kan ses her, er de IKKE opdateret.

BEMÆRK: Hvis man under DWI Config –> Tables har sat hak i feltet Autodelete not updated rows, vil man ikke kunne se linjer som grundet fejl i linjen ikke er opdateret. Disse slettes nemlig efter endt kørsel, når denne funktion er aktiveret.

Man kan markere linjer i tabellen, og slette disse, men man kan ikke ændre værdier direkte i de enkelte felter.

Navn: Beskrivelse:
Select table: Her vælges den tabel databasens data skal vises for. Ligger der data i en tabel, er disse endnu ikke opdateret, eller har fejlet ved sidste kørsel.
Refresh Opdaterer visningen af tabellen.