Installation af DWI

Systemkrav:

XP / 2003 Server / Vista og .NET version 2.0 – eller nyere.

Første gang DWI startes skal licensnøglen tastes og det gøres som vist i punkt 12. For yderligere se punkt 2.2 DWI Setup.

MS Windows Vista installations vejledning:

DWI installations filen “dwi.zip” kan downloades ved at klikke her, og lægges på skrivebordet. Herefter gøres følgende:

1: dwi.zip pakkes ud ved at højre klikke på filen og vælge “Udpak alle…”

2: En guide starter og man vælger “Næste”.

3: Vælg placering, evt. på skrivebordet.

4: Tryk “Udfør”

Installationsfilen DWISetup.msi er nu pakket ud og skal installeres:

1: Dobbeltklik på filen DWISetup.msi.

2: installationen starter. Tryk “Næste”

3: Vælg placeringen hvor DWI’en skal installeres.

4: Tryk “Næste”

5: Når vinduet med “Installation Complete” kommer frem, trykkes “Close”.

Før start af DWI’en:

For at kunne køre DWI’en og den grafiske brugerflade, er det nødvendigt at gennemføre følgende trin:

1: Klik start, og klik på “Computer”

2: I vinduet klikker du nu ind på C: drevet:

3: Klik nu frem til følgende sti (forudsat at man har installeret i standard stien):

Programmer –> DanDomain –> DanDomain Webshop Integration

Følgende filer bør nu kunne ses:

4: Nu markeres filen DWIGUI, og der højreklikkes med musen. På det vindue der “foldes ud” vælges “Egenskaber” :

5: I vinduet der kommer frem vælges faneblad nummer 2, “Kompatibilitet”, og her markeres boksen Kør dette program som administrator :

6: Klik på knappen nederst kaldet “Vis indstillinger for alle brugere”, og marker også her boksen “Kør dette program som administrator”:

7: Programmet er klar til at blive startet ved at dobbeltklikke på filen DWIGUI.