DWI Datablad

Datablad er gældende fra version 2.0.10 d. 25/6-2014.

Databladet kan downloades som pdf fil her: DWI Datablad

Tilføjede felter og tabeller fra version 2.0.5 til 2.0.5.5

DWIProduct (Varer overføres fra ERP til shop)
NewsPeriod Periodenummer
DeliverTimeNotInStock Leveringstid (hvis ikke på lager) angivet  i antal dage.
DWIOrderHead (Ordrehoved overført fra shoppen til ERP)
CUSNumber Kundenummer
OrderStateID Ordrestadie ID
InvoiceNumber Fakturanummer
InvoiceDate Fakturadato
InvoiceState Fakturastadie
InvoicePaid Faktura betalt
InvoiceDueDate Faktura forfaldsdato
CreditNoteNumber Kreditnota nummer
DWIOrderLine (Ordrelinjer overført fra shop til ERP)
VAT Ordrelinje moms

Tilføjede felter og tabeller fra version 2.0.4 til 2.0.5

DWIProduct
MetaDescription
DWICustomer
Address2
DWIB2BGroup
B2BGroupID Fra og med version 2.0.5.0 er dette felt med som B2B gruppenummer. Det betyder, at B2B gruppenavn ikke længere bliver indsat som B2B gruppenummer.
DWIOrderUpdate (Tabel til opdatering af ordrestatus)
OrderID Skal være større end 0. Bruges til at finde den ordre, der skal opdateres.
OrderStateID Skal være større end 0. Bruges til at finde frem til den ønskede ordrestadie, som skal kobles på den pågældende ordre. Hvis ikke er specificeret, bliver ordren sat til at være ’uden ordrestadie’.