Implementeringsvejledning

Implementeringsvejledningen vil altid være den samme som specificeret i punkt Integration, men generelt ved overgang fra DWI version 1.4.x til DWI version 2.0 gælder det:

• For update af de udviddede tabeller, skal felter kun tilføjes til datasættet

• Return felter er det samme som altid, og bruges som vanligt til at slette temporære database informationer når opdatering i eget system er foretaget, så DWI databasen altid er opdateret og klar til at modtage og sende nye informationer.

Du finder dokumentationen til Dandomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x