Betalingsvindue v2 (legacy)

Bemærk: Denne guide omhandler betalingsvindue v2, som er et legacy vindue, der virkede både i det gamle PAY system, såvel som i OnPay.

Betalingsvindue v2 vil blive udfaset den 30/10 2020, da vinduet ikke overholder de nye SCA regler for online handel.
Læs mere om disse regler her

Vi anbefaler derfor, at man snarest muligt opgraderer sin løsning til OnPay betalingsvidnue v3.
Betalingsvindue v3 er beskrevet her

Betalingsvindue v2 (legacy)

I betalingsvinduet indtaster kunden sine kreditkortinformationer.
For at bruge det nye betalingsvindue skal du designe en formular, som poster til det nye betalingsvindue : https://pay.dandomain.dk/paymentwindow/v2

Eksempel på en formular, der indeholder de parametre, du som minimum skal poste er:

Parameter Beskrivelse Forventet værdi Påkrævet
MerchantNumber (krævet) Merchantnummer tildelt af Nets String Ja
Amount Beløb som hæves. Bemærk, decimal separatoren er altid , (komma) Number
(brug , som kommaseperator)
Ja
OrderID Butikkens ID nr. for ordren (maks. 20 tegn) String Ja
CurrencyID Valutakode (ISO4217).
Koden er 208 for DKK.
Num part
ISO 4217
Ja
OkUrl String
FailUrl String
OkStatusUrl String
MerchantName Forretningsnavn – vises i toppen af betalingsvinduet  String
MerchantAddress Forretningsadresse – vises i toppen af betalingsvinduet  String
Checksum MD5 hash

“OrderID+Amount +ChecksumSecretKey+CurrencyID”

Kun hvis merchant har specificeret en ‘secret key’
CardTypeId Kommasepareret liste af tilladte korttyper
Language Sproget, betalingsvinduet vises i.
Default er dansk.
Valgmuligheder:
”da-dk” for dansk
“en-us” for engelsk
“sv-SE” for svensk
“de-DE” for tysk
“fi-FI” for finsk
“nn-No” for norsk
“fr-FR” for fransk
Force3D Tving 3D secure på alle transaktioner “1” – for at tvinge 3D secure
Lad den være tom, for auto securepay
MerchantTitle String Kun til Force3D
MerchantUrl String Kun til Force3D
RecurringPayment Tilbagevendende betalinger, såsom et abonnement “1” – hvis
RecurringCustNumber String
Kun til recurring
RecurringDays Int
RecurringMonths Int
InstantCapture “1”
SessionID Kan overføre sessions id til SecureCapture.asp for at videreføre en aktuel session til betalingsserveren, så eventuelle sessions variabler ikke mistes.

Sessions id kan kode mæssigt hentes fra server variablen ”HTTP_COOKIE” – Request.ServerVariables[”HTTP_COOKIE”]

Følgende variabler kan benyttes.

%%MerchantNumber%% MerchantNumber
%%Amount%% Beløbet som hæves. Bemærk, decimal separatoren er altid , (komma)
%%OrderID%% OrderID
%%CurrencyID%% CurrencyID