Overdrag domæne (ejerskifte)

1 – Log ind i DanDomain Kundecenter

2 – Under mine produkter Klik på det ønskede Domæne under DNS Hosting eller Domæne
– Når du er kommet ind i oversigten på det ønskede domæne, så vælger du “Overdragelse”

1. Men afhængig af hvilket domæne, du laver et ejerskifte på, gøres det på forskellig måde:

Overdrag ejerskab for et .dk domæne

1 – Log ind på Punktum DK’s Selvbetjening
Loginoplysningerne blev sendt fra Punktum DK (tidl. DK Hostmaster), da du registrerede dit domæne.

1. Ud for domænet, klik på Vælg og Overdrag (omregistrer)

2 – Angiv information om den nye ejer

– Eksisterende eller ny bruger
– Hvis den nye ejer allerede har .dk domæner og ønsker dem samlet på samme konto – marker anmod kendt bruger og angiv Bruger-ID,
Hvis den nye ejer ikke har andre .dk domæner – Marker Anmod ikke-kendt bruger / ny bruger og angiv e-mail adressen på den nye ejer

Klik på videre

3 – Kontroller at oplysningerne er korrekte

• Klik på bekræft

4 – Den nye ejer modtager nu en mail og skal acceptere, at han accepterer ejerskabet af domænet.

5 – Når den nye ejer accepterer, er domænet overdraget.

Overdrag ejerskab for øvrige domæner

1. Under mine produkter Klik på det ønskede Domæne under DNS Hosting eller Domæne
  • Når du er kommet ind i oversigten på det ønskede domæne, så vælger du “Overdragelse”

2.  Så vælger du “Hent formular” , så vil din computer hente en PDF fil. Denne skal udfyldes og sendes retur til os

3.  For at sende den retur til os vælger du vores chat ikon nede til højre når du er inde på vores hjemmeside eller i dit kundecenter.

4.  Så klikker du på clipsen og sender filen til os.