Overdrag domæne (ejerskifte)

1. Log ind i DanDomain Kundecenter
  2. Klik på Domæner
    • Ud for domænet, klik på dropdown-menuen vælg… og klik på Domæneejerskab

3. Afhængig af hvilket domæne, du laver et ejerskifte på, gøres det på forskellig måde:

Overdrag ejerskab for et .dk domæne

1. Log ind på DK Hostmaster Selvbetjening
    Loginoplysningerne blev sendt fra DK Hostmaster, da du registrerede dit domæne.
  2. Ud for domænet, klik på Vælg og Overdrag (omregistrer)
  3. Angiv information om den nye ejer
    • Eksisterende eller ny bruger
      • Hvis den nye ejer allerede har .dk domæner og ønsker dem samlet på samme konto – marker anmod kendt bruger og angiv Bruger-ID –
      • Hvis den nye ejer ikke har andre .dk domæner – Marker Anmod ikke-kendt bruger / ny bruger og angiv e-mail adressen på den nye ejer
    • Klik på videre
  4. Kontroller at oplysningerne er korrekte
    • Klik på bekræft

5. Den nye ejer modtager nu en mail og skal acceptere, at han accepterer ejerskabet af domænet.
  6. Når den nye ejer accepterer, er domænet overdraget.

Overdrag ejerskab for øvrige domæner

1. Vælg hvem du ønsker skal betale for overdragelsen
    • Klik Næste

2. Indtast e-mail adressen på den kommende ejer og skriv evt. en besked.
    • Klik Godkend

3. Ejerskiftet er nu igangsat.
    • Den nye ejer får en e-mail, hvori der skal klikkes på linket i mailen til at acceptere ejerskiftet
  4. For den nye ejer
    • Marker Ja tak til at overtage ejerskabet for domænet
    • Marker om du er ny kunde eller eksisterende kunde hos DanDomain
  5.  Marker Ja, tak til at overtage ejerskabet for domænet
    • Sæt flueben begge felter til Jeg godkender… og Jeg bekræfter…
    • Tryk Godkend
  6.  Udfyld registrantinformationerne for domænet
    • Tryk Godkend

7. Ejerskiftet er nu overdraget.
    1. Der sendes nu faktura på ejerskiftet, til den valgte i trin 4.