Sådan aktiveres dit nye .dk domæne hos dk-hostmaster.dk

• Et .dk domæne skal aktiveres hos DK Hostmaster inden 60 dage efter registreringen.
    Aktiveres domænet ikke inden for denne periode, annullerer DK-hostmaster registreringen, og domænet vil derfor ikke virke til mail eller hjemmeside.
  • Alle internationale domæner: .com, .org, .eu, .info mv. – skal IKKE aktiveres.
  • Ved registrering af dit .dk domæne, sender DK Hostmaster en mail med et bruger-id og adgangskode, vedhæftet i en PDF fil.

Aktiver .dk domæne – Video

Aktiver .dk domæne

1. Find mailen modtaget fra dk-hostmaster.dk efter køb.
      mail_fra_dk-hostmaster
    2. Åbn den vedhæftede PDF fil.
      pdf_fil_fra_dk-hostmaster
    3. Benyt login oplysningerne fra PDF fil at logge på DK Hostmaster selvbetjening.

dk-hostmaster_login
    4. Tryk på linket i den blå anmodningsboks, eller vælg domænet fra listen og tryk “bekræft domænenavn”.

domaeneliste_dk-hostmaster
    5. Tjek at kontaktoplysningerne er korrekte.
      • Første gang du registrerer et .dk domæne, skal du validere med NemID som privat, eller med VIRK som virksomhed.
        Dette sker automatisk, og du vil skulle følge anvisningerne i vinduet hos dk-hostmaster.dk såfremt yderligere validering er nødvendig.
      • Sæt flueben i Ja… og tryk JEG BEKRÆFTER
        bekraeft_knap_dk-hostmaster
    6. Ved successful bekræftelse vises dette skærmbillede.
      domaene_bekraeftet_dk-hostmaster
    7. Domænet er nu aktivt, og kan ses på domænelisten.
      • Står dit domæne som “reserveret” ved på dk-hostmaster.dk er det ikke aktivt endnu.
        Vent derfor et par minutter og prøv at opdatere siden.
      • Så snart dit domæne står som “Aktivt” og dine ejerskabsinformationer kommer frem, kan du benytte dit domæne.

domaene_aktivt_paa_liste