Sådan aktiveres dit nye .dk domæne hos Puntkum dk

• Der skal reageres på aktiverings mailen fra Punktum dk (tidl DK Hostmaster) inden for de første 4 dage. og de vil idag kræve MitID validering før domænet kan aktiveres.
  • Et .dk domæne skal aktiveres hos Punktum dk inden 60 dage efter registreringen.
    Aktiveres domænet ikke inden for denne periode, annullerer Punktum dk registreringen, og domænet vil derfor ikke virke til mail eller hjemmeside.
  • Ved registrering af dit .dk domæne, sender Punktum dk en mail med et bruger-id og adgangskode, vedhæftet i en PDF fil.

Aktiver .dk domæne

1 – Find mailen modtaget fra Punktum dk efter købet

2 – Der vil være link til Punktum dk’s selvbetjening , og når du går til den side vil du blive mødt af følgende
– Tryk på “Gå til ID kontrol”

3 – Når du har logget ind med MitID, Tjek at kontaktoplysningerne er korrekte.
– Første gang du registrerer et .dk domæne, skal du validere med MitID
Dette sker automatisk, og du vil skulle følge anvisningerne i vinduet hos Punktum dk såfremt yderligere validering er nødvendig.

4 – Ved succesfuld bekræftelse vises dette skærmbillede.
domaene_bekraeftet_dk-hostmaster

5 – Domænet er nu aktivt, og kan ses på domænelisten.

– Står dit domæne som “reserveret” på Punktum dk er det ikke aktivt endnu.
Vent derfor et par minutter og prøv at opdatere siden.

– Så snart dit domæne står som “Aktivt” og dine ejerskabsinformationer kommer frem, kan du benytte dit domæne.

domaene_aktivt_paa_liste