Sådan aktiveres dit nye .dk domæne hos dk-hostmaster.dk

Efter køb af et .dk er det vigtigt at få domænet aktiveret hos dk-hostmaster.dk inden 60 dage. Aktiveres domænet ikke inden for denne periode, annullerer DK-hostmaster registreringen, og domænet vil derfor ikke virke til mail eller hjemmeside.

Alle internationale domæner: .com, .org, .eu, .info mv. – skal IKKE aktiveres.

For at aktivere dit .dk domæne, skal du finde dit bruger-id og adgangskode i den PDF-fil, som du har fået fremsendt på e-mail af DK-Hostmaster. E-mailen har du fået umiddelbart efter du registrerede dit domæne ved DanDomain.

For hjælp til aktiveringen, kan du følge vores videoguide eller følge de angivne trin nedenfor med screenshots.

Videoguide til aktivering

Du kan følge disse trin for at aktivere dit domæne:

1. Find mailen modtaget fra dk-hostmaster.dk efter køb.
    mail_fra_dk-hostmaster
  2. Åben .pdf dokument vedhæftet mailen.
    pdf_fil_fra_dk-hostmaster
  3. Benyt login oplysningerne fra .pdf dokumentet til at logge på selvbetjening.
    dk-hostmaster_login
  4. Tryk på linket i den blå anmodningsboks, eller vælg domænet fra listen og tryk “bekræft domænenavn”.
    domaeneliste_dk-hostmaster
  5. Gennemgå dine kontaktoplysninger. Det er vigtigt at de er 100% korrekte.
    Hvis det er første gang du registrere et .dk domæne, vil du skulle validere med NemID som privat, eller med VIRK som virksomhed. Dette sker automatisk, og du vil skulle følge anvisningerne i vinduet hos dk-hostmaster.dk såfremt yderligere validering er nødvendig.
    Sæt flueben i “Ja…” og tryk “JEG BEKRÆFTER“.
    bekraeft_knap_dk-hostmaster
  6. Ved successful bekræftelse vises dette skærmbillede.
    domaene_bekraeftet_dk-hostmaster
  7. Domænet er nu aktivt, og kan ses på domænelisten.
    domaene_aktivt_paa_liste