Sådan aktiveres dit nye .dk domæne hos dk-hostmaster.dk

Efter køb af et .dk er det vigtigt at få domænet aktiveret hos dk-hostmaster.dk. Glemmer man dette, vil domænet ikke virke for besøg over nettet, mail m.v.

Du kan følge disse steps for at aktivere dit domæne:

1. Find mailen modtaget fra dk-hostmaster.dk efter køb.
    mail_fra_dk-hostmaster
  2. Åben .pdf dokument vedhæftet mailen.
    pdf_fil_fra_dk-hostmaster
  3. Benyt login oplysningerne fra .pdf dokumentet til at logge på selvbetjening.
    dk-hostmaster_login
  4. Tryk på linket i den blå anmodningsboks, eller vælg domænet fra listen og tryk “bekræft domænenavn”.
    domaeneliste_dk-hostmaster
  5. Gennemgå dine kontaktoplysninger. Det er vigtigt at de er 100% korrekte.
    Hvis det er første gang du registrere et .dk domæne, vil du skulle validere med NemID som privat, eller med VIRK som virksomhed. Dette sker automatisk, og du vil skulle følge anvisningerne i vinduet hos dk-hostmaster.dk såfremt yderligere validering er nødvendig.
    Sæt flueben i “Ja…” og tryk “JEG BEKRÆFTER“.
    bekraeft_knap_dk-hostmaster
  6. Ved successful bekræftelse vises dette skærmbillede.
    domaene_bekraeftet_dk-hostmaster
  7. Domænet er nu aktivt, og kan ses på domænelisten.
    domaene_aktivt_paa_liste