Hvordan laver jeg en 301 redirect

En 301 redirect er en måde at fortælle f.eks. en søgemaskine, at siden er flyttet permanent.
F.eks. hvis du har en hjemmeside på “ditdomæne1.dk” og køber et nyt domæne “ditdomæne2.dk” hvor du vil have alle besøgende hen istedet.

Opsæt en 301 redirect gennem URL-pegning, som beskrevet i guiden.

Du kan konfigurere en URL forward på 2 forskellige måder.

1. Du kan vælge at det gamle domæne IKKE skal blive stående i adresselinjen.
    Dette er det samme som en 301 redirect, som reelt viderestiller den besøgende til den nye side.

• Indtaster de besøgende “ditdomæne1.dk”, vil adressen ændres til “ditdomæne2.dk”
  2. Du kan også at det gamle domæne bliver stående i adresselinjen.
    Herved ser det for de besøgende ud som om, de ikke bliver sendt til en anden adresse.
    Dette er det samme som en frame-forward, hvor indholdet bliver vist i en “usynlig” kasse.

• Indtaster de besøgende “ditdomæne1.dk”, vil de derfor kunne få vist indholdet fra “ditdomæne2.dk”

Du kan evt. læse meget mere om 301 redirects her: http://en.wikipedia.org/wiki/URL_redirection (Engelsk).