Hvordan laver jeg en 301 redirect

Hvad er en 301 redirect:

En 301 redirect er en måde at fortælle f.eks. en søgemaskine, at en side er flyttet permanent.

F.eks. hvis du har en hjemmeside på “ditdomæne1.dk” og køber et nyt domæne “ditdomæne2.dk” hvor du vil have alle besøgende hen istedet.

Dette kan gøres med en “URL-pegning” hos os. Du kan finde en guide til det her.

Du kan konfigurere en URL forward på 2 forskellige måder.

Du kan vælge om det gamle domæne, som besøgende har tastet i deres adresselinie skal blive stående, så det ser ud som om at de ikke bliver videresendt. Dette er det samme som en frame-forward, hvor indholdet bliver vist i en “usynlig” kasse.

Du kan også vælge at det gamle domæne IKKE skal blive stående i adresselinjen. Dette er det samme som en 301 redirect, som reelt viderestiller den besøgende til den nye side.

Du kan evt. læse meget mere om 301 redirects her: http://en.wikipedia.org/wiki/URL_redirection (Engelsk).