Hvordan laver jeg URL forward (viderestilling)?

En URL forward (også kaldet URL redirect), er en videresendelse af et domænenavn til en anden adresse.
Eksempelvis hvis du har dandomain.com og ønsker at viderestille det til dandomain.dk, så dine besøgende altid ser dandomain.dk

• Du angiver selv, hvor dit domæne skal pege hen
    Det kan være på et andet domæne, eller en specifik side såsom www.dandomain.dk/hjemmeside/
  • En URL forward laver en 301 redirect fra dit domæne til den nye adresse.

Forudsætning for at lave en URL forward

Opsæt URL-forward

1. Log ind i DanDomain Kundecenter
  2. Tryk på domæner
  3. Ud for det pågældende domæne, klik på “vælg” og vælg “Ret URL-forward/pegning
  4. Klik på blyanten (Markeret med rød firkant)
  5. Udfyld informationerne
    Overskrift: Giv et navn til pegningen, så du kan adskille forskellige pegninger efterfølgende.
    Subdomæne: Skriv kun her hvis det er et subdomæne der skal peges et andet sted hen.
    Omdirigering (URL): Skriv her Destinationslinket til der hvor der peges hen.

• Klik på Gem & Luk

6. Klik på Gem & Luk
  7. Din URL forward er nu oprettet.
    Har du oprettet en ny forward, virker den nu.
    Har du ændret en eksisterende forward, kan der gå op til 60 minutter, før det tager effekt.