Hvordan laver jeg URL forward (viderestilling)?

Vigtigt!: Før du kan  oprette en “URL forward” på domænet, skal du først tilføje servicen til dit domæne.

Opsætning af URL-forward

For at rette i URL-forwarden, skal du logge ind i DanDomain Kundecenter.

Gå ind under punktet “domæner”.

Ud for det pågældende domæne, klik på “vælg” og vælg “Ret IRL-forward/pegning

Et nyt vindue vil komme frem. Klik her på den lille blyant (Markeret med rød firkant)

Overskrift: Skriv her en overskrift på pegningen.

Subdomæne: Skriv kun her hvis det er et subdomæne der skal peges et andet sted hen.

Omdirigering (URL): Skriv her Destinationslinket til der hvor der peges hen.

Husk at trykke “Gem & Luk

Klik igen på “Gem & Luk