Hvordan laver jeg URL forward (viderestilling)?

Vigtigt!: Før du kan  oprette en “URL forward” på domænet, skal du først tilføje servicen til dit domæne.

Opsætning af URL-forward

For at rette i URL-forwarden, skal du logge ind i DanDomain Kundecenter. Gå ind under punktet “domæner”. Her vil du se et ikon med teksten “U”. Alternativt, kan du finde det under “mine produkter”

Tryk på dette og URL værktøjet åbner sig:

URL forward

Med dette værktøj, kan du rette hvilken adresse (også ofte kaldet URL eller URI, teknisk info findes her) domænet skal pege på. Du har også mulighed for at indtaste meta beskrivelse og søgeord – som bruges af nogen søgemaskiner til at indeksere hjemmesiden. For at rette i URL forward, trykker du på blyanten i højre side. Både linjen hvor der står standard og www skal rettes. Altså med og uden www.

Under “Omdirigering”, skriver du den URL dit domæne skal ramme. Du kan også vælge om du vil beholde dit eget domæne navn i adressen, eller om den skal skifte til det nye domæne.

URL forward

Hvis du har problemer med opsætningen af URL-forward, er du velkommen til at kontakte os, du finder kontakt information i toppen og bunden af denne side.