Ændring af navneservere på domæner

At lave en redelegering betyder at flytte et domæne fra én udbyder til en anden udbyder.

Afhængig af dit domæne, sker ændringen af navneservere på forskellig måde.

Ændre navneserver for et .dk domæne

Ændring af navneserver (også kaldt en redelegering) for et .dk domæne gøres ved DK Hostmaster.

Forudsætninger for at kunne ændre navneserveren

• For at kunne ændre navneserveren, skal de nye navneservere være godkendte af DK Hostmaster.
    DanDomains navneservere er godkendte og kan altid svare for dit .dk domæne.
  • Du har bestilt en flytning af domænet ved din nye domæneudbyder.

1. Log ind på DK Hostmaster selvbetjening
    DK Hostmaster har sendt logininformationerne til din mail, da du registrerede domænet.
  2. Ud for domænet der skal have nye navneservere, klik på dropdown menuen og klik på redeleger (skift navneserver)

3. Skriv den nye primære navneserver ud for “Hostnavn”
    • Klik på videre

4. Tjek at oplysningerne på de nye navneservere er korrekte
    • Klik på Bekræft for at godkende skiftet af navneservere.
  5. Navneserverne ændres nu.
    Det kan tage op til 48 timer, før de er opdateret i hele verden.

Ændre navneserver for øvrige domæne

Bemærk: Det er kan godt lade sig gøre at få ændret navneserver på .com/.net/.org/.info og .biz domæner.

Hvis du skal have ændret dine Navneservere på dine internationale domæner, kan du logge ind i dit Kundecenter og derfra skrive til os. Så hjælper vi dig med at få det opdateret.