Ændring af navneservere på domæner

At lave en redelegering betyder at flytte et domæne fra én udbyder til en anden udbyder.

Afhængig af dit domæne, sker ændringen af navneservere på forskellig måde.

Ændre navneserver for et .dk domæne

Ændring af navneserver (også kaldt en redelegering) for et .dk domæne kan gøres ved Punktum dk (tidl DK Hostmaster).

• Hvis du ønsker at flytte dit domæne til DanDomain, kan du tage kontakt til os og så vi starter flytningen fra vores side.

Forudsætninger for at kunne ændre navneserveren

• For at kunne ændre navneserveren, skal de nye navneservere være godkendte af Punktum dk.
    DanDomains navneservere er godkendte og kan altid svare for dit .dk domæne.
  • Du har bestilt en flytning af domænet ved din nye domæneudbyder.
  • At der er Lavet DNS klar til dit domæne hos udbyderen inden flytningen kan startes.

Ændre navneserver for øvrige domæne

Bemærk: Det er kan godt lade sig gøre at få ændret navneserver på .com/.net/.org/.info og .biz domæner.

Hvis du skal have ændret dine Navneservere på dine internationale domæner, kan du skrive til os. Så hjælper vi dig med at få det opdateret.