Ændring af navneservere .dk domæne, men hvordan?

Før man kan ændre navneserver på et .dk domæne, så forlanger DK-Hostmaster at navneserverne er godkendte af dem. DanDomain har godkendte navneservere og kan derfor altid svare for dit .dk domæne. Ønsker du at ændre navneserver væk fra DanDomain gøres dette hos Dk-hostmaster

Hvordan får jeg så mit domæne til at pege på serveren hvor min hjemmeside ligger?.

DanDomain kan tilbyde at pege dit domæne over på den server hvor din hjemmeside ligger (hvis dit domæne har navneserver hos os). for at gøre dette skal du oprette en DNS hosting og med den pege dit domæne. Du kan læse om hvordan du retter DNS zonen her. (Men du er også altid velkommen til at kontakte vores support.)

På www.dk-hostmaster.dk kan du ændre navneserver. Det gøres ved at logge på selvbetjening med den logininfo du har fået af dk-hostmaster da du registrerede dit domæne.

Efter login ser du et skærmbillede som nedenstående hvor dit domæne vil fremgå. Her klikker du på det lille rullemenu (dropdown menu) menu ude til højre og vælger Redeleger.

Herefter vil du se nedenstående og kan skrive den nye primære navneserver på linien nederst.

Tryk herefter på videre og bekræft ændringen.