Sådan skifter du til OnPay betalingsvindue V3

+

Herunder finder du en step-by-step guide til hvordan du tager det nye OnPay V3 betalingsvindue i brug. Det nye betalingsvindue giver dig nogle flere muligheder for tilretning af designet, og kan på den måde opbygge en større tillid mellem dig som webshop, og den kunde der skal til at betale.
Bagved i systemet laver vi nogle tilrettelser i opkoblingen mellem Webshop8 og OnPay, så der i fremtiden kommer nye muligheder. For at dette kan lykkes skal alle OnPay betalingsmetoder skiftes til version 3 af betalingsvinduet.

Se vores videovejledning til opsætningen her:

Opsætning i Webshop8 administrationen

Start med at lokalisere dine betalingsmetoder under Indstillinger > betaling, og klik på rediger ikonet for den betalingsmetode du ønsker at ændre:

Under betalingsløsning skal du i dropdown menuen “Vælg betalingsløsning” skifte til “OnPay betalingsvindue V3“:

Under “Gateway ID” skal du ikke ændre det allerede indtastede ID. Du skal til gengæld fjerne den gamle sikkerhedsnøgle inden vi går videre til næste step. Du finder sikkerhedsnøglen som vist her:

Sikkerhedsnøglen er et krav for at det nye V3 vindue kan fungere efter hensigten, og den gamle sikkerhedsnøgle kan ikke genbruges. Klik derfor på linket under Gateway ID’et, for at hente en ny sikkerhedsnøgle:

TIP: Det er også muligt at finde sikkerhedsnøglen direkte i OnPay under Indstillinger > Betalingsvindue.

Dette åbner et popup vindue hvor du skal bruge det login du normalt bruger til OnPay, på administrationssiden “manage.onpay.io”.
Kan du ikke se linket er det fordi du i forvejen er forbundet med OnPay, og du kan derfor nøjes med at fjerne den gamle sikkerhedsnøgle.

Efter vellykket login vil vinduet bede dig om at godkende adgangen. Klik på knappen “Approve access“:

Den nye sikkerhedsnøgle vil nu være indsat i shoppens administration:

Status feltet giver mulighed for at sætte betalingsvinduet i test tilstand. I test tilstand vil OnPay ikke sende data videre til kortindløseren.

Under Betalings metode vælges om betalingsvinduet skal føre til betaling med Kort eller Mobilepay

Under Betalings type vælges om betalingsvinduet skal oprette enkeltbetalinger eller abonnementer.
OBS: Abonnement service er et tilkøb til OnPay og hos flere indløsere.

Hvis funktionen “Brug altid 3D secure” er slået til vil betalingsvinduet altid kræve indtastning af to-faktor godkendelse, i stedet for kun når indløser kræver det:

I OnPay V3 vinduet er det muligt at tilpasse designet på sit betalingsvindue. Se mere i næste sektion af guiden om hvordan nye designs oprettes:

Opsætningen af OnPay V3 vindue er nu udført. Husk at klikke på “Gem” inden siden forlades. Og test at shoppens checkout fungerer korrekt med det nye vindue.
Opsætningen skal gentages på alle betalingsmetoder der benytter OnPay, hvilket inkluderer mobilepay og abonnements betalingsmetoder.

Husk at gemme dine ændringer. Din opsætning skulle gerne ende med at se således ud:

Opsætning af betalingsvindue i OnPay administrationen

For at følge denne del af guiden skal du være logget ind i OnPay.
Klik her for at gå til login siden.

Gå til Indstillinger > Betalingsvindue og klik på “Nyt vindue” placeret øverst i højre hjørne

Udfyld herefter felterne til det nye betalingsvindue efter behov (Navn #1 er navnet internt i systemet, og vil ikke blive set af kunder):

Bemærk: Funktionen “Begræns tillladte korttyper” er først tilgængelig efter gennemført oprettelse af betalingsvinduet -altså ved den efterfølgende redigering.

Se herunder eksempel på færdigt betalingsvindue

Begræns tilladte korttyper #6 bruges til at vælge hvilke kort der skal udelukkes fra at kunne bruges i det specifikke vindue.
Klik på rediger for at kunne fravælge bestemte kort:

Shoppens generelle informationer vil blive vist i V.3 betalingsvinduets top. Du kan redigere informationerne under Indstillinger > Generelle indstillinger.