Værd at vide om Intel Security – McAfee

Hvorfor udgår Intel Security – McAfee af DanDomains sortiment?

Vi har konstateret nogle forskellige udfordringer med produktet, og leverandøren og os imellem. Derfor vil vi hellere handle hurtigt og sikkert – end langsomt og usikkert.
Det er vores pligt at produktet lever 100 % op til vores sikkerhedskrav, og da produktet ikke længere lever op til dette, er vi nødt til at lade produktet udgå straks.

Hvad betyder det for mig som Intel Security – McAfee kunde?

Det betyder helt praktisk at vi ikke længere udbyder produktet. Intel Security er ikke længere aktivt for dig som kunde,
hvorfor du hurtigst muligt skal sikre dig et nyt antivirus program. Din pc, klient eller lignende er ikke længere antivirus beskyttet af Intel Security – McAfee

Hvad skal jeg gøre nu?

Vi anbefaler at du straks får installeret et nyt antivirusprogram på din PC, klient eller lignende.
De fleste elektronik butikker, så som Elgiganten, Proshop og Power udbyder diverse antivirus programmer. Alternativt eller indtil andet er indkøbt kan vi anbefale
Windows Defender, som er preinstalleret/indbygget i Windows 10 og Windows 8/8.1 På Windows 7 kan det hentes, men under navnet Microsoft Security Essentials.
Disse programmer er gratis.

Skal jeg betale fuld pris, eller får jeg refunderet resten af abonnementsperioden?

Vi vil naturligvis sørge for at alle kunder får krediteret det resterende af deres nuværende abonnements periode, og eller at der ikke opkræves ny abonnements periode.
Du kan se abonnements udløb på din seneste faktura, eller i dit Kundecenter.

Har i et nyt produkt, og hvad vil I anbefale?

Vi har på nuværende tidspunkt ingen planer om fremtidigt at udbyde antivirus programmer.
Der findes mange gode antivirus programmer på markedet, hvorfor vi vil anbefale at tage kontakt til en forhandler af disse, for at få en rådgivende snak.

Hvordan afinstallerer jeg, og kan jeg få hjælp af jer til afinstallation?

McAfee afinstalleres via et værktøj på hjemmesiden McAfeeasap.com.
Værktøjet ligger under Hjælpeprogrammer > Optimering > Hjælpeprogram til oprydning.
Hent programmet ned og kør helst programmet som administrator (højreklik på filen og Kør som administrator).
Vær opmærksom på at det ikke anbefales, at have flere antivirus programmer installeret på samme tid,
Vi rådgiver gerne til hvordan programmet afinstalleres, her skal der rettes henvendelse til vores support.