Brugergrupper

Brugergrupper har det formål at give de nødvendige rettigheder til brugerne på en hosted desktop.
Det kan være at bruger 1 fra bogholderiet er den eneste der skal have adgang til Navision, men denne adgang skal bruger 2 ikke have.

Oprettelse af brugergruppe

1. Log ind på administrationen til Hosted Desktop – hostingmanger.dk
  2. Tryk på brugergrupper og herefter Opret ny brugergruppe

3.  Angiv et navn til brugergruppen og tryk på Gem
  4. Tildel brugere til gruppen.
    • Marker en bruger og tryk på pilene >>
      OBS: Brugerne bliver gemt på listen når de er tildelt.

5. Når brugerne er tilføjet trykkes på tilbage knappen.

Rediger brugergrupper

Når en Brugergruppe er oprettet med brugere, vil man som administrator kunne tilføje og fjerne brugere, alt efter hvilket behov man har.

1. Tryk på brugergrupper og herefter tryk på den gruppe der skal redigeres.
  2. Marker den bruger der ikke længere skal være tilknyttet gruppen og tryk på pilene til venstre <<
  3. Når man er færdig med at redigere i gruppen skal man trykke tilbage.

Slet brugergrupper

1. Klik på brugergrupper, for at få en oversigt over de oprettede brugergrupper
    • Herfra kan du slette brugergrupper på to måder
      1. Tryk på det røde kryds ud for en brugergruppe
      2. Sæt flueben i de ønskede brugergrupper og tryk på “Slet alle markerede”

Tildel mapper, drev og programmer til brugerne

• Kontakt DanDomain og angive fulde sti til/på mapperne, hvis der skal tilskrives rettigheder på en given mappe.

Eksempel på henvendelse 1

Hej Dandomain
Jeg ønsker at brugergruppen Navision – kun har adgang til programmerne, Navision og Excel.

Eksempel på henvendelse 2

Hej DanDomain
Jeg kunne godt tænke mig at brugergruppen Administration kun har adgang til mapperne Administration, Salg og Support.
Mapperne har følgene Path/Sti
C:\Administration
C:\Salg
C:\Support

Eksempel på henvendelse 3

Hej Dandomain
Jeg har oprettet en brugergrupppe med navnet Support, brugerne her i skal have adgang til mappen der ligger på D:\filer\support