Maillist export

Med modulet “Maillist” tilkoblet shoppen, kan kunder tilmelde sig en mailliste. Shoppen tilbyder en mulighed for at lave et simpelt nyhedsbrev med varer fra shoppen som kan afsendes til denne mailliste.

Herunder er beskrevet forløbet ved oprettelse af et nyhedsbrev direkte fra shoppen.

Maillist afsendinger

Maillist eksport skabelonen giver mulighed for at oprette en side med produkter, der kan sendes til DanDomain maillist, hvor man kan sende mails til kunder med tilbudsvarer eller andet af interesse for dine kunder der har tilmeldt sig dit nyhedsbrev mv.

Dette gøres ved, at:

• Marker produkter der skal med i maillist eksport skabelonen (Find punktet Maillist eksport på generelt fanebladet, og marker denne, hvorefter varen gemmes.)

69maillist01

• For at oprette en maillist skabelon, tryk da på 69maillist02 under Design –> Egne sider for at oprette denne, giv den et navn (navnet bliver overskrift på mail afsendingen), og vælg kategorien Maillist eksport:

69maillist03

• Nu kan skabelonen redigeres, og der kan indsættes de produkter der er markeret til maillist eksport, ved at trykke på “tryllestaven”.

69maillist04

• Vælg nu det antal produkter der skal med i afsendingen, samt hvilke informationer der skal med omkring varerne.

69maillist05

• Vælg nu det antal produkter der skal med i afsendingen, samt hvilke informationer der skal med omkring varerne.

maillist07

• Varerne figurerer nu på skabelonen, og der findes allerede afmeld link, så kunderne har mulighed for at afmelde med det link der findes i bunden af afsendingen, når denne sendes afsted.

maillist09

• Når overskrifter og indhold er redigeret så det passer med det indhold der ønskes sendt ud til kunderne

maillist08

• Inden du sætter afsendelsen igang, kan indstillinger for, hvilken mailliste der skal sendes til kontrolleres ved at gå ind under  Opsætning –> Shop indstillinger –> Moduler –> Maillist / nyhedsbrev. (Se evt mere HER om hvordan du finder disse ID’er hvis ikke de allerede er indtastet)

maillist_ider

• Når alt er klart, find nu knappen for at oprette mail afsendingen på skabelonen

sendtilmaillist

• Vejledningen til “guiden opret” findes i maillist administrationen ved tryk her