Maillist og Nyhedsbrev

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Moduler

Kunder kan i købsforløbet tilmelde sig et nyhedsbrev (kræver leje af Maillist). Tilmelding sker på siden, hvor kunden logger ind, eller indtaster sine kundeoplysninger (Bestil step 1). Tilmeldingsmulighed kan også ske andre steder i shoppen, ved at følge guiden HER.

Maillist / nyhedsbrev

De forskellige indstillinger for Maillist / Nyhedsbrev ses herunder:

Maillist

Felt Beskrivelse
Aktivér mailliste tilmeldinger Giver kunder mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev. Muligheden fremkommer under Bestil Step 1. Nyhedsbrevet kræver, at du har DanDomain Maillist.
Mailliste ejer ID (oid) ID’et aflæses ved at logge ind i Maillist administrationen, og klikke ind under den mailliste der skal laves tilmelding til. Se fig. 1 herunder
Mailliste ID (listid) Dette er det liste ID den specifikke mailliste der skal tilmeldes til har i Maillist administrationen. ID’et aflæses ved at logge ind i Maillist administrationen, og klikke ind under den mailliste der skal laves tilmelding til. Se fig. 1 herunder
Tilmeld mailliste standard afkrydset Bruges, hvis du har en mailliste hos DanDomain, og ønsker at punktet Tilmeld Mailliste skal være afkrydset som standard, når kunden når til ordrebekræftelsen (Ordre Step 1). TIP: Vær opmærksom på at dette ikke er godkendt af eksempelvis e-mærket.

Se evt. Maillist hjælp ved tryk her

Fig. 1

maillist_ids