Cookie politik

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Layout

cookie

Felt Beskrivelse
Aktiver cookie-politik Aktivere cookie politikken på shoppen. Dette gør at man, første gang man kommer ind på siden, bliver præsenteret for en egendefineret cookie besked.
Visuel positionering Vælger om overlayet til beskeden vises i toppen af siden eller i bunden
Baggrundsfarve Definere baggrundsfarven på cookie overlayet
Gennemsigtighed Definere om overlayet skal være en smule gennemsigtigt
Skriftfarve Farven for skriften i cookie beskeden
Cookie politik besked Kort beskrivelse af at shoppen benytter cookies. Skal helst indeholde et link til shoppens fulde cookie politik (maks 1000 tegn)

Link til cookie side

Der bør indsættes et link i cookie overlayet som henviser til shoppens egne cookie politik. Dette kan gøres ved ganske simpelt at linke direkte til en af shoppens egne cms sider (design -> egne sider)

Selve linket til laves således:

1. Når CMS siden er oprettet kan du finde den direkte sti dertil på selve siden. Du skal dog kun bruge det sidste af stien, f.eks. /shop/cms-48.html

12f97d2d9a2542e8a052d8f2783b2aad

2. For at lave selve linket skal du i cooke politik beskeden, markere den tekst som du ønsker skal linke til siden, klikke på indsæt/rediger hyperlink. Her skal du indsætte stien til siden (se evt. her under).

cookie llink

Eksempel cookie politik

Selve teksten til cookie politikken for shoppen, er som udgangspunkt en du som shopejer selv skal stå for. Følgende er et eksempel på en cookie politik.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hvorfor vi bruger cookies?

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Typer af cookies vi bruger på domæne.dk:

Sessionscookies
Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside/applikation kørende. Det er fx tilfældet med kundecenteret og indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistent cookies
Persistent cookies bliver lagret på din computer til at huske et valg, du har foretaget. Der benyttes kun persisten cookies til at huske favorit listen.