Cookie politik

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Layout

I følgende artikler kan du læse mere om den nye cookie funktionalitet i shoppen. Vi har ligeledes suppleret med en vejledende cookie tekst du kan benytte som udgangspunk til din egen cookie tekst:

Herunder gennemgår vi basis cookie funktionaliteten i shoppen.

Når du har aktiveret cookie funktionaliteten under Indstillinger -> Shopindstillinger -> fanebladet “Layout” vises følgende indhold:

Felt Beskrivelse
Aktiver cookie-politik Aktivere cookie politikken på shoppen. Dette gør at man, første gang man kommer ind på siden, bliver præsenteret for en egendefineret cookie besked.
Blokér cookies inden accept Denne funktion er relateret til den nye cookie funktionalitet, som du kan læse mere omkring her.
Cookie politik besked Kort beskrivelse af at shoppen benytter cookies. Skal indeholde et link til shoppens fulde cookie politik (/shop/terms.html) der eksisterer som indholdsside under Design -> Tekster/Knapper -> “Vilkår” i shoppens administration. Læs mere her.
Visuel positionering Vælger om overlayet til beskeden vises i toppen af siden eller i bunden
Baggrundsfarve Definere baggrundsfarven på cookie overlayet
Skriftfarve Farven for skriften i cookie beskeden

Link til cookie side

Der bør indsættes et link i cookie teksten som henviser til shoppens cookiepolitik på indholdssiden “/shop/terms.html“:

Eksempel cookiepolitik

Vi kan henvise til vores vejledende cookietekst der kan benyttes under udarbejdelse af egen cookietekst: Cookiepolitik (skabelon). Bemærk: I forbindelse med de nye cookie regler er der en række funktioner som shoppens nye cookie funktionalitet understøtter. Du kan læse mere om dette her.