UserReport.com

Generelt

Med brug af UserReport.com får du mulighed for at indsamle værdifuld information om brugerne af din WebShop i form af demografiske data, bedømmelser af din WebShop og andre relevante ting der kan hjælpe dig til at identificere din kundegruppe. UserReport.com kan med fordel benytte som et supplement til Google Analytics. Endvidere gives der mulighed for at tilføje en “Feedback” knap som kunderne kan benytte til at komme med ris/ros og forslag til din shop. Dette kalder userreports.com for “crowdintelligence”.

Det er gratis at oprette sig på UserReport.com og ved oprettelse får man et stykke kode, der sættes ind i din WebShop. Alle indstillinger, og redigering af spørgsmål sker via Userreport.com’s hjemmeside

Bemærk: Ved indmelding af forslag (via crowdintelligence) går der op til 20 minutter før de er synlige i forslagskassen.

Opret brugerkonto hos UserReport.com

Du skal tilmelde dig på UserReport.com’s hjemmeside. Oprettelsen sker via emailadresse, et selvvalgt password, samt firmanavn:

78userreport01

Tilmeld website

Først tilføjes din hjemmeside adresse hos UserReport.com. Klik “Tilføj Websted”:

78userreport02

Udfyld derefter med adresse og sprog undersøgelsen skal være på:

78userreport03

Vælg invitations procenten samt hjemmeside kategori:

78userreport04

Kopier koden der skal bruges i shoppen:

78userreport05

Indsæt kode i shoppen

Koden fra UserReport.com indsættes under Opsætning –> Sprog –> Kodefelt

78userreport06

Eksempel:

Hvis en kunde går ind på din shop og bliver præsenteret for brugerundersøgelsen, kan det se ud som eksemplet her:

78userreport07

78userreport08