Addwish

Generelt

Addwish er en gratis funktion der giver din webshops kunder mulighed for at oprette ønskelister online, og videresende disse til familie og venner. Modtagerne af ønskelistern kan så logge ind på listen, og koordinere hvem der køber hvad. På listen vil der således være ønsker med direkte links til produkter fra din webshop.

Ud over at tilføje en ønskeliste funktion til din webshop, så promoveres dine ønsker også overfor alle andre aktive brugere hos Addwish når de udfylder deres ønskeliste. Sælger din butik f.eks. sko, vil Addwish vise sko produkter fra din butik, når en bruger skriver ”sko” på deres ønskeliste. Det hjælper til at drive trafik til din webshop.

Ved at implementere et lille script direkte i DanDomain shoppen, kan slutkunden tilføje et produkt til sin ønskeliste hos Addwish ved at benytte funktionen der vises på webshoppen.

Brugen af Addwish forudsætter at du som butik opretter dig som samarbejdspartner via deres hjemmeside. Det kan du gøre, samt læse meget mere om funktionen her: http://www.addwish.com/company/frontpage.html

Efter oprettelsen, følges nedenstående opsætnings guide, hvorefter Addwish manuelt, men inden for kort tid aktiverer ønskelisten – oftest samme dag som opsætningen udføres. I perioden hvor ønskelisten aktiveres, vil ønskelisten blive vist på din shop, men vil ikke kunne benyttes. Hvis du har specifikke spørgsmål eller ønsker i forbindelse med opsætning og aktivering af ønskelisten, kan du altid kontakte Addwish support support@addwish.com

Eksempel på Addwish der endnu ikke er aktiveret:

714giftm01

Eksempel på aktiveret Addwish:

714giftm02

Opsætning

Følg nedenstående for at implementere Addwish i din shop:

1. På din samarbejdskonto hos Addwish, kan du bestemme hvordan den visuelle ønskeliste skal fremkomme på din webshop. Når du har foretaget disse, valg skal du kopiere hele implementeringskoden.
  2. Log ind i shoppens administration
  3. Gå ind under Design -> Tekster/Knapper -> Produktkort
  4. Find kodefeltet (Det er det felt der har overskriften “Maks. 16000 tegn pr felt”), her indsættes den kode du finder ved at logge ind på din samarbejdskonto hos Addwish.

Eksempel på implementeringskode:
Koden der skal bruges er fra og med <script type=”text/javascript”>, til og med </script>

714giftm03

Værd at vide

• Hvis man benytter det avancerede designmodul, og bruger et eget designet varekort, skal koden fra Addwish implementeres direkte i kilden på produktkort skabelonen.
  • Løsningen stilles gratis til rådighed af Addwish, og det er også dem der yder eventuel support på brugen af systemet.
  • Addwish hed tidligere GiftManager og har også været omtalt på denne plads i shop guiden. De webshops der benytter GiftManagers tidligere script, bør udskifte det gamle script med det nye, dog vil GiftManager løsningen fungerer i endnu noget tid.