Brug af forum i Dandomain webshop

Ved brug af forum i shoppen anbefaler vi Open Source systemet Snitz Forum.

Med et Snitz Forum åbnes der op for at kunder f.eks. kan diskutere produkter mv. Det kan også bruges til support og mange andre ting. De besøgende skal registrere sig på forummet for at kunne lave indlæg og derefter kan andre brugere svare.

Der er også tilknyttet en administratorbruger til forummet, der kan styre alt ang. opsætning mv. Og man kan også have moderatorer, der kan “holde styr på forummet” de kan f.eks. flytte tråde mv., så alt fungerer som det skal.

Se mere information her:

http://forum.snitz.com/

I installationsfilen, der kan downloades på siden, er der også en vejledning der beskriver, hvordan forummet opsættes rent teknisk. Forummet kan opsættes på flere måder. Bl.a. kan man køre det på et subdomæne, f.eks. http://forum.domænenavn.dk. Det vil dog kræve at man opretter et separat webhotel. Alternativt kan det ligge i en mappe på shopserveren, så det f.eks. kaldes med http://domænenavn.dk/forum.

Bemærk at Dandomain ikke supporterer Snitz Forum eller opsætningen af det. Dette er kun en guide der kan hjælpe en i gang med forummet.