Fanebladet Produktgrupper

Her vises, de produktgrupper varen tilhører. Det er muligt at oprette en vare i et ubegrænset antal produktgrupper.

5442-produktgrupper

plus Åbner vindue for valg af produktgruppe der skal tilknyttes
fjernlinje Sletter en markeret produktgruppe
manuel11 Viser produktgruppe strukturen for en markeret produktgruppe
sortflueben Ved tilknytning af et produkt til flere produktgrupper kan en standardgruppe vælges

Valg af en standardgruppe kan bruges, når der laves et direkte link til en vare som ligger i flere produktgrupper. Her vil shoppen normalt ikke kunne vide, hvilken produktgruppe struktur der skal udfoldes i produktgruppe menuen. Ved at vælge en standard gruppe, vil man kunne styre, hvorledes gruppe strukturen udfoldes ved et direkte link.

Google produktfeed katagori

Hvis man har aktiveret google PLA (produktfeed) i shoppen, vil man have mulighed for at vælge en katagori til produktet, som sendes til google igennem feedet.
Læs mere om google produktfeed her.

Når der ikke er valgt en katagori, vil siden se således ud:

tomkatagorivisning

Der skal først vælges en hovedkatagori, og herefter en underkatagori.
Valgmulighederne i underkatagorierne er afhængig af den valgte hovedkatagori.
Det er muligt at bruge søgefeltet til at finde en specifik katagori, frem for at bruge scroll.

valgtkatagorivisning

Google katagorien er blevet en del af import/eksport ved eksport af produkter, under variablen “PROD_GOOGLE_FEED_CATEGORY”,
hvilket gør det nemmere at kopiere en katagori til flere produkter på én gang.

Du kan læse mere om produktfeed og katagorisering på google shopping siderne her.